ΑΕΛ

Πηλαδάκης: "Τελειώνει του Κλέιτον"

Πηλαδάκης: "Τελειώνει του Κλέιτον"
Πηλαδάκης

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δωθεί τέλος στην υπόθεση Κλέιτον, σύμφωνα με τον Κώστα Πηλαδάκη

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας επεσήμανε πως υπάρχουν πολλές προτάσεις για το Βραζιλιάνο μέσο και τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του. " Για τον Κλέιτον κάποια πράγματα είναι αλήθεια, κάποια όχι. Υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Θα έχουμε εξελίξεις μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες".

Αναφερόμενος στο νέο προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, τόνισε: " Αρχικά είχα ένα ερωτηματικό. Όσο τον γνωρίζω καλύτερα, όμως, θεωρώ ότι ταιριάζουμε απόλυτα από πλευράς φιλοσοφίας. Δηλώσεις εκ προοιμίου περί επιτυχίας, δεν έχουν μεγάλη βαρύτητα. Όλοι θα κριθούμε από τα αποτελέσματα, όπως και ο Γιώργος Δώνης".

Επίσης, ο Πηλαδάκης αναφέρθηκε και στην κάτοχο του κυπέλλου UEFA, Ζενίτ, την οποία είχε αντιμετωπίσει η ΑΕΛ στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης: " Στο 81' τη νικούσαμε 2-1 και χάσαμε ευκαιρίες για το 3-1. Αυτό χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία της ομάδας. Η πορεία της, πάντως, ίσως είχε σταματήσει στην ΑΕΛ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, όχι τεραστίου μπάτζετ. Απλώς, κάποιοι παίκτες, που η υπόλοιπη κοινή γνώμη δεν γνώριζε, είναι πρώτα ονόματα στη ρωσική αγορά. Έχουν και πολύ καλό προπονητή. Νομίζω πως δίκαια κατέκτησε το UEFA".

Τέλος, αναφέρθηκε στον επικείμενο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό: " Όλοι θα θέλαμε να είμαστε στον τελικό, όπως ήμασταν εμείς πέρυσι. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως πέρυσι στο Πανθεσσαλικό".





TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ