ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πικέρες: "Σε διαπραγματεύσεις με την Παλμέιρας, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες"

Ο Πικέρες σε δηλώσεις του για την Παλμέιρας
Ο Πικέρες σε δηλώσεις του για την Παλμέιρας PRINTSCREEN

Ο Χοακίν Πικέρες, ο οποίος αποτελεί και στόχο του Ολυμπιακού, δήλωσε πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παλμέιρας και μένουν κάποιες λεπτομέρειες.

Φαίνεται πως τελικά στην Παλμέιρας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χοακίν Πικέρες. Ο 22χρονος αριστερός μπακ σε δηλώσεις του στην Ουρουγουάη τόνισε πως διεξάγονται διαπραγματεύσεις με τη βραζιλιάνικη ομάδα, ενώ μένουν κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να κλείσει και το deal.

"Δεν έχω αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες μου, οι διαπραγματεύσεις μου με την Παλμέιρας βρίσκονται σε εξέλιξη. Με απασχολεί τώρα που χτύπησα στον αστράγαλο. Είναι όλα σε εξέλιξη, κάποιες λεπτομέρειες απομένει να επιλυθούν" ανέφερε συγκεκριμένα ο Πικέρες.

Ο 22χρονος Ουρουγουανός είναι ένας εκ των δύο αριστερών μπακ που έχει στο στόχαστρο του ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, ήταν μία πρόταση του τμήματος σκάουτινγκ των ερυθρόλευκων. Η άλλη λύση είναι αυτή του Μπαμπά Ραχμάν, ο οποίος είναι και η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Πάντως, ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση του αριστερού μπακ, με τον Πορτογάλο προπονητή να προτιμά τον Νιγηριανό, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πολύ πιο έμπειρος και "ψημένος" στο υψηλό επίπεδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ