ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ: "Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες ήταν η καλύτερη τριάδα που έχω δει στην ιστορία"

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τους Πικέ και Σουάρες το γκολ του στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τους Πικέ και Σουάρες το γκολ του στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League © 2017 EMILIO MORENATTI / AP IMAGES

Ο Ζεράρ Πικέ χαρακτήρισε την τριάδα των Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες ως την καλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο Teaser που κυκλοφόρησε από το ντοκιμαντέρ της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε την Παρασκευή (25/3) το teaser από το ντοκιμαντέρ για τον Ζεράρ Πικέ "Gerard Pique, a life in Blaugrana", το οποίο θα μεταδοθεί δωρεάν στο Barca TV σήμερα στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος στην πρόσφατη αναμέτρηση των Καταλανών με την Οσασούνα (4-0) συμπλήρωσε τις 600 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα.

Το ντοκιμαντέρ ξεκινά με τον Πικέ να εισέρχεται στο Μουσείο της Μπαρτσελόνα όπου βρίσκονται τα τρόπαια της ομάδας, τονίζοντας: "Είναι πολύ σημαντικό και δίνει την αίσθηση ότι γερνάς, αλλά είναι μια ονειρεμένη καριέρα. Η ιστορία του συλλόγου είναι το DNA μας, ο τρόπος ζωής μας, οι αξίες μας και συνοψίζεται πολύ καλά σε αυτό το Μουσείο".

Παράλληλα, ο 35χρονος γύρισε στο 2015, υποστηρίζοντας πως η τριάδα στην επίθεση των Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες είναι η καλύτερη που έχει ποτέ υπάρξει στην ιστορία της ομάδας. "Είχαμε την καλύτερη τριάδα που έχω δει στην ιστορία. Συνέβη κάτι απροσδόκητο και αυτό ήταν ότι σε έξι μήνες δεν χάσαμε σχεδόν κανένα παιχνίδι", ενώ συνέχισε:

"Δεν μπορώ εγώ να πω αν είμαι θρύλος της Μπαρτσελόνα. Οι άνθρωποι πρέπει να εκτιμούν τον ρόλο του κάθε παίκτη. Για μένα όλο αυτό το ταξίδι ήταν ένα όνειρο και ελπίζω να το παρατείνω όσο το δυνατόν περισσότερο. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω και να σκοράρω γκολ και να αφήσω τον χρόνο να αποφασίσει τι ήμουν για τον σύλλογο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ