ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ για Μπαρτσελόνα: "Δεν μπορείς να πουλάς φούμαρα και να λες ότι θα κερδίσεις το Champions League"

Ζεράρ Πικέ
Ζεράρ Πικέ © 2019 EUGENE HOSHIKO / AP IMAGES

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα, επικρίνοντας τις ψεύτικες ελπίδες που μοιράζει ο σύλλογος στον κόσμο.

Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα ότι η ατζέντης του Έρλινγκ Χάλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Μπαρτσελόνα να το ενδεχόμενο μεταγραφής του Νορβηγού στους "μπλαουγκράνα" στο μέλλον, ο Ζεράρ Πικέ πήρε θέση.

Μιλώντας στην εκπομπή του Ibai Llanos στο Twitch και ρωτήθηκε για την κατάσταση του συλλόγου κι επέκρινε το γεγονός ότι έχουν δοθεί ψεύτικες ελπίδες για τις δυνατότητες της ομάδας τη δεδομένη στιγμή.

"Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα είναι να μάθουν την αλήθεια και να την αντιμετωπίσουν. Εάν είναι αλήθεια ότι η πραγματικότητα είναι αυτή, πρέπει να το πούμε.

Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να πουλάς φούμαρα και να λες ότι θα κερδίσουμε το Champions League και δεν έχεις καν λεφτά για να αγωνιστείς.

Δεν γνωρίζω την τρέχουσα κατάσταση του συλλόγου, φαίνεται ότι δεν είναι πολύ καλή, αλλά νομίζω ότι αυτό που αρέσει στο μέλος είναι να το αντιμετωπίσει και να πει του πουν την αλήθεια", είπε ο Ισπανός και πρόσθεσε:

"Να του πεις "άκου, για τα επόμενα δύο-τρία χρόνια θα έχουμε παίκτες από τη Masia. Εάν ο σύλλογος πραγματικά δεν έχει ούτε δεκάρα, τι μπορεί να κάνει;

Το "Θα υπογράψω τον Χάλαντ" είναι πολύ ωραίο, αλλά πώς το κάνεις; Δεν το λέω γιατί τώρα βγήκε μια φήμη. Λέω Χάλαντ, όπως θα μπορούσα να πω τον Εμπαπέ.

Πρέπει πάντα να λες την πραγματικότητα, γιατί ο κόσμος έχει δείξει σε όλη την ιστορία του συλλόγου ότι ήταν πάντα εκεί".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ