ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πικέ: “Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά ο Ρονάλντο ήταν μια μηχανή που δούλευε ασταμάτητα κάθε μέρα”

© 2015 Manu Fernandez / AP IMAGES

Ο Ζεράρ Πικέ σχολίασε την αιώνια διαμάχη μεταξύ των δύο θρύλων και πρώην συμπαικτών του Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε στο The Late Run και μεταξύ άλλων τού ζητήθηκε να σχολίασε την αιώνια διαμάχη ανάμεσα στους δύο θρύλους και πρώην συμπαίκτες του, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα υποστήριξε ότι ο Μέσι διαθέτει ένα απαράμιλλο φυσικό ταλέντο και είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Την ίδια στιγμή όμως, αποθέωσε τον Πορτογάλο σταρ για την πειθαρχία και τον ασταμάτητο ρυθμό του στην προπόνηση.

“Για μένα, ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Δεν έχω δει κανέναν με αυτό το επίπεδο ταλέντου, αλλά ο Κριστιάνο ήταν πράγματι μια μηχανή που δούλευε ασταμάτητα κάθε μέρα.

Όσον αφορά την εργασιακή ηθική, δεν έχω δει κανέναν να προετοιμάζεται όπως αυτός. Ήθελε να είναι ο καλύτερος.

Αλλά όσον αφορά το ταλέντο, ο Μέσι είναι καλύτερος. Κατατάσσω τον Μέσι ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και ο Κριστιάνο έρχεται δεύτερος με μια πολύ μικρή διαφορά. Είναι οι καλύτεροι παίκτες στην ιστορία”, είπε μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε ότι ο Πικέ αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί με τον Ρονάλντο και στη συνέχεια έγινε συμπαίκτης με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ