ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πικέ: "Αν ήμουν ο Χάλαντ και ήθελα τη Χρυσή Μπάλα, δεν θα πήγαινα στην ίδια ομάδα με Εμπάπε"

Ο Ζεράρ Πικέ πανηγυρίζει γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Ντιναμό Κιέβου
Ο Ζεράρ Πικέ πανηγυρίζει γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Ντιναμό Κιέβου © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ζεράρ Πικέ θέλησε να "συμβουλεύσει" τον Έρλινγκ Χάλαντ να μην μετακομίσει στο τέλος της σεζόν στην ίδια ομάδα που θα πάει και ο Ζεράρ Πικέ, αν θέλει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

Οι Έρλινγκ Χάλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ είναι τα δύο "hot" ονόματα για το προσεχές καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο, με πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να έχουν μπει στο παιχνίδι της απόκτησής τους. Η Ρεάλ είναι εκείνη που σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ελπίζει να κάνει το "μπαμ" με τη μεταγραφή και των δύο σταρ.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η γερμανική Bild, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ για το καλοκαίρι, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Από την άλλη, εκτός από τον σύλλογο της Μαδρίτης τον Χάλαντ διεκδικούν επίσης, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν.

Ωστόσο, τη θέση του "οδηγού" σε αυτή την κούρσα φαίνεται πως έχουν οι "μερένγκες", με τον Ζεράρ Πικέ να συμβουλεύει τον Νορβηγό σταρ να αποφύγει να πάει στην ίδια ομάδα με τον Εμπαπέ, εάν θέλει να κρατήσει στα χέρια του τη Χρυσή Μπάλα.

"Αν ήμουν ο Χάλαντ και ήθελα να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα, δεν θα πήγαινα στην ίδια ομάδα με τον Εμπάπε", τόνισε στη διαδικτυακή εκπομπή του Ιμπάι Γιάνος στο Twitch.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA BUNDESLIGA LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ