ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πίεση, τρέξιμο και πνευμόνια θέλει ο Φάμπρι κόντρα στον Άρη

Πίεση, τρέξιμο και πνευμόνια θέλει ο Φάμπρι κόντρα στον Άρη
INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι ρίχνει στην μάχη τους Κάιπερ και Εσπράθα και τον Ζέκα αντί του Καζιγιάμα θέλοντας να δει έναν ταχύτερο και πιο πιεστικό Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ένα ματς κλειδί για την είσοδο του ή μη στην πρώτη πεντάδα δίνει την Κυριακή ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη με τους πράσινους να μην θέλουν να χάσουν και άλλο έδαφος στη μάχη που δίνουν.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που και ο ΠΑΣ Γιάννινα στραβοπάτησε και οι πράσινοι θα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν την διαφορά από την ομάδα των Ιωαννίνων και θα περιμένουν και άλλα στραβοπατήματα.

Ο Φάμπρι έχει δει σε αρκετά ματς την ομάδα του Άρη και ξέρει ότι η αναμέτρηση θα είναι αρκετά δυσκολή ενώ γνωρίζει επίσης ότι και για την ομάδα της Θεσσαλονίκης η αναμέτρηση είναι καθοριστική ιδίως και μετά τη νίκη της Κέρκυρας.

Ο Ισπανός έχει στο μυαλό του πως για να φύγει νικητής από την Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πιέσει τον αντίπαλο του, θα πρέπει να έχει μεγαλύτερες αντοχές και θα πρέπει να κερδίσει και στην ταχύτητα τους "κίτρινους".

Για αυτό και σκοπεύει να παρατάξει ένα σύνολο που στην πλειονότητα του θα έχει αυτά τα στοιχεία. Ο Ισπανός όπως έδειξε και στην τελευταία προπόνηση των πράσινων θα παρατάξει τον Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ και η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Σεϊταρίδη στα δεξιά, Εσπράθα στα αριστερά και τους Πίντο, Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας.

Μπροστά τους θα βρεθούν οι στυλοβάτες της μεσαίας γραμμής Σο και Βιτόλο οι οποίοι στην τριάδα μπροστά τους θα έχουν τους Σισοκό στα αριστερά, Εσπράθα στα δεξιά και Ζέκα στην κορυφή με τους τρεις τους να αλλάζουν συνέχεια ρόλο.

Φυσικά ως μοναδικός σέντερ φορ θα παίξει ο Τοτσέ ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει και ο οποίος έλειψε από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο ματς με την Ξάνθη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ