ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιάνιτς: "Οι προπονήσεις με τον Κούμαν δεν είχαν ένταση και τακτική, δεν προετοιμαζόμασταν για τα ματς"

Ο Μιραλέμ Πιάνιτς με την φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Μιραλέμ Πιάνιτς με την φανέλα της Μπαρτσελόνα Ⓒ 2020 JOAN MONFORT/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς θυμήθηκε σε συνέντευξή του το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα και την κακή συνύπαρξη που είχε με τον τότε προπονητή του, Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για μια σεζόν, όμως η εμπειρία του δεν ήταν καλή λόγω της κακής συνεργασίας που είχε με τον τότε τεχνικό των μπλαουγκράνα, Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Βόσνιος διεθνής μεσοεπιθετικός της Αλ Σάρτζα (συμπαίκτης με τον Κώστα Μανωλά) ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο, ότι οι προπονήσεις με τον Ολλανδό τεχνικό ήταν άσχημες, καθώς του άφησαν την αίσθηση ότι η ομάδα δεν προετοιμαζόταν για τα ματς. Παράλληλα αναφέρθηκε στις προσωπικές τους σχέσεις, μιλώντας για ασέβεια προς το πρόσωπό του.

"Μου είχαν κάνει εντύπωση οι προπονήσεις με τον Κούμαν. Δεν υπήρχε ένταση, δεν υπήρχε τακτική, δεν υπήρχαν ιδέες. Δεν προετοιμαζόμασταν για τα ματς. Η προετοιμασία με τον Τσάβι ήταν καλή, έμοιαζε με εκείνη που κάναμε στη Γιουβέντους, όταν κατακτούσαμε τα πάντα".

"Ο Κούμαν δεν με σεβάστηκε, ποτέ δεν μου μιλούσε. Μπορώ να ανεχτώ τα πάντα, αλλά θέλω να μου μιλάνε στο πρόσωπό μου και όχι να με αντιμετωπίζουν σαν 15χρονο

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ