ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέτριτς: "Το ταξίδι ξεκίνησε"

Πέτριτς: "Το ταξίδι ξεκίνησε"
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς θέλει με τον Παναθηναϊκό να μπορέσει να συμμετέχει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ομίλους του Champions League και δεν κρύβει την ανυπομονησία του.

Ο Μλάντεν Πέτριτς παρά την τεράστια καριέρα του μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ποτέ σε ομίλους του Champions League. Ο Παναθηναϊκός του δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει και να πετύχει αυτό το όνειρο αρχής γενομένης από τα παιχνίδια με την Σταντάρ Λιέγης.

Ο Κροάτης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για το πράσινο ευρωπαϊκό ταξίδι και το έδειξε βγάζοντας μια "sefie" κατά την παρουσία των πράσινων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Στην ίδια φωτογραφία είναι και οι Κουτρουμπής, Καρέλης και Ζέκα οι οποίοι ποζάρουν αλλά και κάποια άλλα στελέχη των πράσινων που δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται.

Ο Πέτριτς ανέβασε την φωτογραφία στο twitter του και έγραψε: "Το Ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκίνησε... Ας δούμε πόσο μακριά μπορεί να πάει".

Λίγη ώρα αργότερα ο Μεχτί Αμπέντ ο οποίος δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι παραμένει ακόμα στο Νιουκάστλ και προπονείται του ευχήθηκε καλή τύχη: "Καλή τύχη αδερφέ μου" για να έρθει λίγο αργότερα και η απάντηση από τον Κροάτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ