ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Πετράκης: "Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στη ρεβάνς"

Πετράκης: "Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στη ρεβάνς"
Ο Γιάννης Πετράκης στον πάγκο του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, χαρακτήρισε άδικη την ήττα με 1-0 από τον Άρη για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του Αγρινίου θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της στον επαναληπτικό.

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Άρη στον πρώτο ημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, με τον σύλλογο του Αγρινίου να βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο εν όψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας του και στις λιγοστές πιθανότητες που αυτή έχει για την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στην COSMOTE:

Για το ματς: "Καταρχήν να ευχαριστήσω όσους μας βοήθησαν στη σημερνή μας προσπάθεια. Θεωρώ αυτό που συνέβη είναι άδικο με βάση τη συνολικό εικόνα, είχαμε πολλές τελικές και δεν βάλαμε γκολ. Ο αντίπαλος κέρδισε χωρίς ιδιαίτερες τελικές. Δείξαμε ότι μπορούμε, το πλεονέκτημα το έχει ο Άρης, είναι μεγάλη ομάδα. Εμείς θα τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς"

Για τον επαναληπτικό στη Θεσσαλονίκη: "Ένα γκολ είναι ένα γκολ. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, εάν είμαστε με την ίδια νοοτροπία και το ίδιο προφίλ, ίσως έχουμε περισσότερη τύχη. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε με τις λίγες πιθανότητες που έχουμε"

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ