ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πετράκης: "Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε"

Πετράκης: "Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε"
INTIME SPORTS

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εργοτέλης θα προσπαθήσει να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός, όπως τόνισε ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας Γιάννης Πετράκης. Στις σέντρες δούλεψαν οι "κιτρινόμαυροι".

Όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός θα προσπαθήσει να φανεί ο Εργοτέλης στο κυριακάτικο (1/12) παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αυτό επεσήμανε ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις του στην συνδρομητική τηλεόραση της NOVA, τονίζοντας πως αυτά τα ματς έχουν έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη NOVA:

Για την απόδοση της ομάδας έως τώρα: " Το παιχνίδι της π[προηγούμενης αγωνιστικής δεν ήταν ευχάριστο για εμάς. Τις προηγούμενες αγωνιστικές η ομάδα έχει μια σταθερή και αξιοζήλευτη πορεία. Πάντα όταν υπάρχει ένα πρόβλημα υπάρχει και αιτία και αυτό ψάχνουμε μέσα από την προπόνηση για να το διορθώσουμε.

Προσπαθούμε να δούμε τι έφταιξε και να το διορθώσουμε για να βελτιωνόμαστε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο καθορίζεται από πολλούς παράγοντες και δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί μια κατάσταση όταν δεν είναι καλή".

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: " Όλοι ξέρουμε τα δεδομένα, παίζουμε με μια ομάδα ανώτερη απ' όλες τις άλλες και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότεροι.

Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν μας αφορά πως βλέπει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι. Οι δικοί μας παίκτες όταν παίζουν με δύσκολο αντίπαλο έχουν ένα έξτρα κίνητρο και είναι ένα επιπλέον θετικό αυτό για εμάς.

Υπάρχουν παιδιά που τα εμπιστευόμαστε, δεν αλλάζει κάτι σε αυτό και αυτοί που θα αναπληρώνουν τους απόντες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό αν κάνουμε ένα καλό παιχνίδι".

Δουλειά στις σέντρες

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή (29/11) οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη δούλεψαν στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων.

Με την προπόνηση του Σαββάτου που θα ξεκινήσει στις 15.00 θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Super League.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ