ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Στο τέλος να είμαστε καλά"

Πετράκης: "Στο τέλος να είμαστε καλά"
INTIME SPORTS

Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να συνέτριψε με 4-1 τη Βέροια, αλλά ο Γιάννης Πετράκης επανέλαβε ότι το σημαντικό είναι η ομάδα του να είναι καλά στο τέλος της σεζόν.

Ο Γιάννης Πετράκης αφού έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη επί της Βέροιας, ξεκαθάρισε ότι άπαντες κοιτούν το επόμενο παιχνίδι, αλλά και ότι σημαντικό είναι να είναι η ομάδα καλά στο τέλος της σεζόν, όταν θα γίνει και το "ταμείο".

"Σπουδαία μέρα για μας σήμερα. Νομίζω ότι αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας που σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, κακό γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα κάνανε μια σπουδαία εμφάνιση στο πρώτον ημίχρονο, πέτυχαν 4 γκολ και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και για άλλα γκολ χωρίς ο αντίπαλος να απειλήσει. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την Τετάρτη, μας βοήθησε. Δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτό το ματς γιατί έχουμε αγώνα το Σάββατο με τον Λεβαδειακό. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Αλεξίου για τη φυσική κατάσταση των παικτών αλλά μιλώ πάντα ως τιμ."

Για το αν αλλάζουν οι στόχοι: "Είναι εύκολο να λέμε πράγματα. Είναι σημαντικό που η ομάδα ξεκίνησε με πολλά προβλήματα και είναι πολύ ανταγωνιστική. Το θέμα είναι στο τέλος να είμαστε καλά. Αν αυτό γίνεται με ακολουθία, προφανώς και στο τέλος θα είμαστε καλά".

Για το αν υπάρχει θέμα ρεβάνς με Λεβαδειακό μετά το 0-4 του πρώτου γύρου: "Κανένα θέμα γοήτρου με Λεβαδειακό. Στον πρώτο γύρο εμείς κάτι δεν κάναμε καλά, κάτι έκανε καλά ο Λεβαδειακός και κέρδισε. Τώρα είναι διαφορετικό παιχνίδι".

Για τις εντάσεις με παίκτες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του ματς με Κέρκυρα: "Εντάσεις πάντα υπάρχουν μέσα στο γήπεδο αλλά αυτό συμβαίνει μια φορά. Δεύτερη όχι. Πιστεύω να μην επαναληφθεί".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ