ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Στενάχωρη μέρα"

Πετράκης: "Στενάχωρη μέρα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης παρουσιάστηκε προβληματισμένος μετά την ήττα από τη Βέροια, ενώ τόνισε πως χάθηκε μία ευκαιρία για να κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Με γκολ του Μπεν στις καθυστερήσεις η Βέροια πήρε πολύ μεγάλη νίκη μέσα στα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ μπορεί να ήταν συνολικά καλύτερος αλλά έφυγε από το παιχνίδι με άδεια χέρια. Όπως ήταν λογικό μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Πετράκης παρουσιάστηκε αρκετά προβληματισμένος. Αναλυτικά όσα είπε:

Δυστυχώς δεν ήταν μία καλή μέρα για μας σήμερα. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί γνωρίζαμε ότι έτσι θα εξασφαλίζαμε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή. Υπήρχε λίγο άγχος παραπάνω που έπαιξε ρόλο. Στο πρώτο ημίχρονο ενώ δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις μας έλειπε η τελική πάσα. Στη συνέχεια χάσαμε και την εικόνα μας και δεν μπορούσαμε να γίνουμε απειλητικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού στο τελευταίο λεπτό φάγαμε το γκολ.

Στο σημείο που μπήκε δεν είχαμε το περιθώριο να αλλάξουμε κάτι. Είναι μία στενάχωρη μέρα, αλλά μην ξεχνάμε ότι όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες. Και το γκολ με τον Παναιτωλικό το βάλαμε εμείς στις καθυστερήσεις. Το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι.

Δύσκολο το πρόγραμμα που ακολουθεί. Εσείς πώς το βλέπετε;

Για μένα όλα τα παιχνίδια είναι ανοιχτά. Πριν από κάθε παιχνίδι υπάρχει η θεωρητική προσέγγιση για το αν είναι εύκολο η δύσκολο. Η πράξη σήμερα έδειξε το αντίθετο. Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστό και τώρα το μυαλό μας είναι στον Πλατανιά. Όταν τελειώσει εκείνο το παιχνίδι θα σκεφτούμε το επόμενο.

Έχασε ένα ημίχρονο ο ΠΑΣ, ενώ δεν μπόρεσε να φανεί καθόλου απειλητικός από τα στημένα.

Νομίζω ότι οι ευκαιρίες προήλθαν και από στημένες φάσεις. Αλλά αυτό έχει να κάνει και με την ικανότητα στο συγκεκριμένο αντικείμενο του παίκτη που εκτελεί κάθε φορά. Νομίζω ότι μπορούμε να δουλέψουμε παραπάνω, αλλά δεν είναι και ο Μπράνα ο καλύτερος εκτελεστής.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ