ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πετράκης: "Σημαντική νίκη, με την ίδια νοοτροπία στα ματς που απομένουν"

Πετράκης: "Σημαντική νίκη, με την ίδια νοοτροπία στα ματς που απομένουν"
Ο Γιάννης Πετράκης στον πάγκο του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί της Κηφισιάς στάθηκε στη σημασία που είχε το τρίποντο αυτό αλλά σημείωσε πως ακόμα υπάρχουν τρία παιχνίδια μπροστά για να επιτευχθεί η παραμονή.

Ο Παναιτωλικός πήρε ένα σπουδαίο διπλό επί της Κηφισιάς και έκανε ένα καθοριστικό βήμα παραμονής στη Stoiximan Super League. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου μετά το σπουδαίο διπλό στάθηκε στη σημασία της νίκης αλλά σημείωσε πως ακόμα μένουν τρία παιχνίδια που θα κρίνουν την παραμονή:

Χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός είπε στην Cosmote TV:

"Μετά από 14 προσπάθειες, καταφέραμε να πάρουμε αυτήν την εκτός έδρας νίκη, που είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς, διότι είναι επί ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς.

Με βάση την συνολική εικόνα του παιχνιδιού, πιστεύω πως η σημερινή νίκη είναι δίκαιη. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια στα οποία πρέπει να δείξουμε την ίδια νοοτροπία και ετοιμότητα που είχαμε σήμερα, ώστε να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο.

Το πρωτάθλημα τελειώνει μετά από τρεις αγωνιστικές. Τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς και θα πρέπει να διεκδικήσουμε σε αυτά ό,τι καλύτερο μπορούμε".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ