ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα"

Πετράκης: "Να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης ζήτησε τη νίκη από τους παίκτες του στον αγώνα με την Βέροια.

Δηλώσεις στη NOVA έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να επιστρέψει στις νίκες στον αγώνα με την Βέροια.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση με τη Βέροια: " Το δικό μας κίνητρο είναι πολύ μεγάλο γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά θέλουμε τη νίκη. Είχαμε μια κακή παρένθεση με τον Πανιώνιο. Κρατάμε την καλή εικόνα μας και θέλουμε να τη συνδυάσουμε με αποτελέσματα".

Για την εικόνα του ΠΑΣ εντός έδρας: " Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς και θα γίνει ένα καλό παιχνίδι για να ευχαριστηθεί ο κόσμος".

Για τα καλά σχόλια που υπάρχουν προς το πρόσωπό του: " Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα αλλά ποτέ δεν μένω σε κάτι. Αυτό πρέπει να ενισχυθεί και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για τον ΠΑΣ και η ομάδα να μεγαλώνει".

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: " Η ίδια η πράξη μας δείχνει το βαθμό ετοιμότητας. Στο τέλος, με βάση την εικόνα όλης της εβδομάδας, θα κάνουμε αυτά που πρέπει για να βοηθήσουμε την ομάδα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ