ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πετράκης: "Μας αφήνει πίκρα το τέλος"

Πετράκης: "Μας αφήνει πίκρα το τέλος"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης παραδέχτηκε ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος αλλά το φινάλε του παιχνιδιού του άφησε μια πικρία.

Αρχικά ο τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε: "Σήμερα έγινε ένα θεαματικό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Και νομίζω ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και είχε πολλές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο είχαμε καλύτερη εικόνα και φτιάξαμε σημαντικές ευκαιρίες. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μας αφήνει πίκρα το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ στο τέλος. Εχουμε ακόμη ένα ημίχρονο και είναι ανοικτά τα πράγματα. Θα κάνουμε το καλύτερο όταν έρθει τότε η ώρα για εκείνο το ματς. Τώρα θα συγκεντρωθούμε για τον αγώνα που έχουμε το Σάββατο".

Για το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε πολύ πιο αμυντικά μετά την ισοφάριση: "Άλλαξε η τακτική μας συμπεριφορά λόγω της δύσκολης θέσης που ήρθε ο αντίπαλος. Μπλοκάραμε τον αντίπαλο στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου γιατί αλλάξαμε τακτική. Αλλά μην ξεχνάτε πως πάντα παίζει και ο αντίπαλος. Ο αγώνας έχει συνεχή ροή και όποιος κάνει καλύτερα πράγματα κερδίζει στο τέλος".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ