ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς και στην αποβολή"

Πετράκης: "Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς και στην αποβολή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα της Λεωφόρου και τη νίκη του ΠΑΣ μίλησε για το πρώτο παιχνίδι και την αποβολή του Καρανίκα που στοίχισε στην ομάδα του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μια σπουδαία νίκη στην Λεωφόρο, κέρδισε 1-0 τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν προκρίθηκε λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα.

Σε αυτό στάθηκε και ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα στο Απόστολος Νικολαϊδης λέγοντας ότι η αποβολή του Καρανίκα και η έλλειψη συγκέντρωσης στάθηκε αιτία ώστε η ομάδα του να δεχτεί δυο γκολ που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση.

"Ξέραμε από την αρχή ότι η προσπάθεια μας ήταν πολύ δύσκολη κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας που βρίσκεται μάλιστα σε πολύ καλή κατάσταση με επαναλαμβανόμενες νίκες.

Η προσπάθεια που έγινε και στα δυο παιχνίδια από τα παιδιά ήταν πολύ σπουδαία και θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο για την πρόκριση έπαιξε η αποβολή στο πρώτο παιχνίδι και το δεκάλεπτο που ακολούθησε και αυτό το διάστημα το εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός με μεγάλο βαθμό.

Εμάς μας μένει η καλή εικόνα, το αποτέλεσμα που μας ανεβάζει την ψυχολογία και κοιτάζουμε την επόμενη μέρα που είναι το ματς με την ΑΕΚ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και να ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια του θεσμού".

Τσουκαλάς: "Κρατάμε τη νίκη και την εμφάνιση"

Ο Σταύρος Τσουκαλάς από την πλευρά του συμφώνησε σε μεγάλο βαθμό με όσα είπε ο προπονητής του και τόνισε ότι η νίκη θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα του ΠΑΣ ενόψει της συνέχειας:

"Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Κάναμε τεράστια προσπάθεια. Ξέραμε από την αρχή ότι ο Παναθηναϊκός είχε το αβαντάζ και ότι οι πιθανότητες ήταν με τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο ματς μετά την αποβολή, χάσαμε σε εκείνο το δεκάλεπτο τη συγκέντρωση μας και δεχτήκαμε δυο γκολ.

Είπαμε όμως ότι δεν έχουμε να χάσουμε κάτι και θα πάμε να παλέψουμε και να δείξουμε όσα έχουμε δουλέψει. Εμείς μπορούμε να κρατήσουμε την εμφάνιση και τη νίκη επί μιας τεράστιας ομάδας. Πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στο ματς με την ΑΕΚ".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ