ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: "Αξία, με αποτέλεσμα επί του ΠΑΟΚ"

Πετράκης: "Αξία, με αποτέλεσμα επί του ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στάθηκε στη σπουδαιότητα ενός καλού αποτελέσματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, για να έχει αξία η νίκη επί του Ατρομήτου.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιάννης Πετράκης ξεκαθάρισε ότι οι Ηπειρώτες δεν έγιναν ξαφνικά Μπαρτσελόνα, και ότι για να έχει αξία η νίκη επί του Ατρομήτου πρέπει να συνοδευτεί από θετικό αποτέλεσμα κατά του ΠΑΟΚ, την Τετάρτη.

"Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα σε όλους τους τομείς και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Ήμασταν πολύ καλοί και στην τακτική και στη νοοτροπία και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που βοήθησε πολύ.

Ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και με ταπεινότητα για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Αν είμαστε καλοί, θα φανεί στο τέλος του πρωταθλήματος.

Για να έχει αξία η σημερινή μας νίκη, θα πρέπει να έχουμε καλό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε δεχτεί ένα ηχηρό χαστούκι και δε θέλουμε να την ξαναπάθουμε. Οι ομάδες όμως δε φτιάχνονται από τη μια μέρα στην άλλη και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Δε γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα.

Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με τον πρωτοπόρο"., δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ