ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πετράκης: "Άδικο για μας να κάνουμε δώρα"

Πετράκης: "Άδικο για μας να κάνουμε δώρα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε πως έγινε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο Παγκρήτιο, όμως εξέφρασε και την πικρία γτου για το γεγονός πως έφυγε μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τάσεις αυτοχειρίας έδειξε ο Εργοτέλης κόντρα στον Άρη, από τον οποίο πήγε να χάσει ένα παιχνίδι που για 70 λεπτά ήταν καλύτερος.

Οι Κρητικοί είδαν τον Άρη να πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή ανατροπή, να χάνουν μέσα από τα χέρια τους τη νίκη και αυτό έκανε τον Γιάννη Πετράκη να δηλώσει εν μέρη απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα.

"Νομίζω ότι όλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο το ευχαριστήθηκαν. Το ποδόσφαιρο είναι το κορυφαίο άθλημα στον κόσμο, γιατί μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.

Απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε με μία ομάδα με πάθος και ζώνη άμυνας είχαμε πολύ καλή ποιότητα παιχνιδιού, είχαμε τρία δοκάρια, πολλές και κλασικές χαμένες ευκαιρίες. Βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με 2-0 και ουσιαστικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς πραγματικά να υπάρξει άλλη ευκαιρία. Αυτή είναι η στατιστική εικόνα του παιχνιδιού και είναι η εικόνα που υπήρχε μέσα στο γήπεδο.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα πρέπει να μάθουμε σαν ομάδα ότι θα πρέπει να ανεβάσουμε το βαθμό, ένα σουτ έξω από την περιοχή και δύο στημένα. Είναι άδικο για την ομάδα μας να κάνει δώρα. Έχουμε πικρία για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι. Εν μέρει αποδόθηκε δικαιοσύνη και καταφέραμε και δεν χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν γινόταν να το χάσουμε".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ