ΑΕΚ

Πεταυράκης: "Να καθιερωθώ στην ΑΕΚ"

Πεταυράκης: "Να καθιερωθώ στην ΑΕΚ"
Πεταυράκης INTIME SPORTS

Nα συνεχίσει για πολλά χρόνια να αγωνίζεται στην ΑΕΚ εύχεται ο Σταύρος Πεταυράκης.

Να καθιερωθεί στην ΑΕΚ και να παραμείνει σε αυτή για αρκετά χρόνια, θέλει ο Σταύρος Πεταυράκης, όπως τόνισε στην κάμερα της "NOVA" μετά τη νίκη 8-0 επί του Μανδραϊκού.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους, στους φιλάθλους της ομάδας και στην εικόνα της Ένωσης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

" Έχω βάλει στόχο να καθιερωθώ στην ΑΕΚ. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου που με βοηθάνε. Σε ότι αφορά στο άγχος, έχω πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να καταπολεμώ όλο και περισσότερο το άγχος. Όσο περνάνε οι μέρες αρχίζω και βελτιώνομαι. Το αν θα πετύχει κάποιος εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά. Πόσο πολύ το θέλει και πόσο προσπαθεί για αυτό. Εγώ θέλω και θα το κάνω".

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης υπογράμμισε: "Θ έλουμε τον κόσμο κοντά μας. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι για μας. Δεν είχαμε κόσμο και ήταν παράξενο συναίσθημα αυτό. Παρόλα αυτά πετύχαμε τρία γκολ στο ά ημίχρονο, "λύθηκαν" τα πόδια και μετά μπήκαν και τα υπόλοιπα. Έπαιξε ρόλο και το γρήγορο γκολ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ