ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Πέταξε" για Ρίγα με αμφίβολο τον Γκέκα

"Πέταξε" για Ρίγα με αμφίβολο τον Γκέκα
γκεκας πανηγυρικο

Πέταξε για Ρίγα η αποστολή της Εθνικής. Ξεκαθαρίζει στη Λετονία η συμμετοχή του Φάνη Γκέκα

Ο Ότο Ρεχάγκελ έχει ως μοναδικό πρόβλημα, τον Φάνη Γκέκα που είναι τραυματίας από τον αγώνα με το Λουξεμβούργο.
Ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει υποστεί τράβηγμα στον μηρό και δεν προπονήθηκε την Κυριακή με αποτέλεσμα πλέον η συμμετοχή του να ξεκαθαρίσει στις δύο τελευταίες προπονήσεις που θα γίνουν στην Λετονία.

Το ιατρικό τιμ της "γαλανόλευκης" παρουσιάζεται αισιόδοξο αναφορικά με τη συμμετοχή του και πολλά θα ξεκαθαρίσουν από την προπόνηση που θα γίνει την Δευτέρα.

Αν δεν τα καταφέρει τότε ως βασικοί υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν στην ενδεκάδα, προβάλουν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Γιώργος Σαμαράς. Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες που έχουν κληθεί από τον Γερμανό προπονητή είναι οι:

Σεϊταρίδης (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κατσουράνης (Μπενφίκα), Σαμαράς (Σέλτικ), Χαριστέας (Νυρεμβέργη), Γκέκας (Λεβερκούζεν), Λυμπερόπουλος (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Παπασταθόπουλος (Τζένοα), Δέλλας (Ανόρθωση), Τοροσίδης (Ολυμπιακός),

Πατσατζόγλου (Ολυμπιακός), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Κυργιάκος (ΑΕΚ), Μπασινάς (ΑΕΚ), Πλιάτσικας(ΑΕΚ),Χαλκιάς (ΠΑΟΚ), Τζόρβας (Παναθηναϊκός), Νίνης (Παναθηναϊκός), Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός) και Τζιόλης (Παναθηναϊκός).

Αναφορικά με τον αντίπαλο, η Λετονία ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας της Μολδαβίας και ο Γιώργος Κοκολάκης που την παρακολούθησε, τόνισε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα που χρειάζεται προσοχή και η οποία θα έχει καλή ψυχολογία μετά την επιτυχία της πρεμιέρας.










TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ