CHAMPIONS LEAGUE

Πεσέιρο στο Sport24.gr : "Να η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό"

Πεσέιρο στο Sport24.gr : "Να η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό"

Στη Λισσαβώνα συναντήσαμετον πρώην προπονητή του Παναθηναικού Ζοζέ Πεσέιρο, που τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει μέσα στο "Ντα Λουζ", αποθέωσε Σαλίνο, ενώ δεν θέλει να θυμάται το 4-0 στο "Καραϊσκάκης".

Αποστολή στην Πορτογαλία: Στέφανος Λεμονίδης

Ο Πορτογάλος προπονητής έσταζε μέλι για τον πρώην παίκτη του Σαλίνο, τον οποίο είχε στην Μπράγκα και επισήμανε: "Είναι πολύ καλός αμυντικός και διακρίνεται ιδιαίτερα στον έναν εναντίον ενός. Ακόμη και τον Χουλκ σταμάτησε στα μεταξύ μας παιχνίδια. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση".

Για την Μπενφίκα τόνισε: "Είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κερδίσει , επειδή αμφισβητείται ο προπονητής και δεν είναι στην καλύτερη περίοδο της. Οι παίκτες της Μπενφίκα, ως ένας προς έναν είναι καλύτεροι του Ολυμπιακού, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για το σύνολο.

Το κέντρο της άμυνας έχει προβλήματα, κι αν πιεσθούν τόσο οι αμυντικοί, όσο και ο τερματοφύλακας κάνουν λάθη. Βέβαια από την άλλη, ο Καρντόσο είναι κίνδυνος-θάνατος. Αν του παρουσιασθεί έστω και ...μισή ευκαιρία την κάνει γκολ".

Ο Πεσέιρο είχε καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα, αλλά δεν θέλει να θυμάται " το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπου δεχθήκαμε τέσσερα γκολ. Είχε προηγηθεί το παιχνίδι του πρωταθλήματος ήμασταν πολύ καλύτεροι, μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά γκολ, αλλά χάσαμε και πέναλτι. Ήταν μια καταστροφή".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ