ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Περιμένουν τον Γάλλο να υπογράψει

Περιμένουν τον Γάλλο να υπογράψει
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα έμειναν ικανοποιημένοι από τον 21χρονο Γάλλο αμυντικό Τζούλιαν Ράλλιερ που δοκιμάστηκε στην Καισαριανή και τον περιμένουν να έρθει στην Αθηνα για να υπογράψει συμβόλαιο

Σε διαρκή επικοινωνία με τον 21χρονο Γάλλο αμυντικό Τζούλιαν Ράλλιερ, που δοκιμάστηκε πρόσφατα στην Καισαριανή, βρίσκονται οι υπεύθυνοι του Εθνικού Αστέρα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης επικοινώνησε μαζί του και τον κάλεσε να έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για να ενταχθεί στην ομάδα, καθώς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Μάλιστα, ο Ράλλιερ ενημέρωσε ότι πρόκειται να έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη οπότε το θέμα του αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία και να ξεκαθαρίσει.

Από εκεί και πέρα άρχισαν εκ νέου οι δοκιμές στην Καισαριανή, υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας Νέων Ανδρέα Σάννη.

Οι δοκιμές θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή, ενώ στις δοκιμές παραβρέθηκε και ο Νίκος Παναγιωτάρας, άμεσος συνεργάτης του προπονητή της πρώτης ομάδας Γιάννη Πετράκη, προκειμένου στην συνέχεια να ενημερωθεί ο έλληνας τεχνικός.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ