ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Περιμένουμε την αντίδραση του Εισαγγελέα"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε μέσω κύκλων για την τιμωρία του ΟΦΗ από την Σούπερ Λίγκα για όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Ηρακλείου και τονίζουν ότι περιμένουν την αντίδραση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

Ο ΟΦΗ τιμωρήθηκε με το ποσό των 12.000 ευρώ από την Πειθαρχική Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Ηρακλείου και όπως ήταν λογικό, η πλευρά του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να αφήσει να περάσει στο... ντούκου αυτή η εξέλιξη.

Κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανέφεραν ότι δεν εκπλήσσονται από τη στιγμή που δεν αναγράφηκαν τα όσα έγιναν στο "Θ. Βαρδινογιάννης" στο φύλλο αγώνα και πως περιμένουν να αντιδράσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

"Είναι αλήθεια πως από τη στιγμή που ο διαιτητής του αγώνα και οι παρατηρητές "φρόντισαν" να μην γράψουν το παραμικρό για τον τραυματισμό του Καπίνο στο Ηράκλειο, αλλά και την επίθεση στο διαιτητή στο ημίχρονο, δεν νοιώσαμε καμία έκπληξη για το ύψος της τιμωρίας του ΟΦΗ.

Ισοδυναμεί με ένα πρόστιμο – ρουτίνας για τον Παναθηναϊκό, από αυτά που δέχεται για… υβριστικά συνθήματα! Περιμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα ο οποίος δείχνει "ευαίσθητος" σε δημοσιεύματα ακόμη και για γεγονότα που δεν έχουν γίνει.

Εκτός κι αν οι "ευαισθησίες του" περιορίζονται και εξαντλούνται στη δική μας ομάδα…",ανέφεραν χαρακτηριστικά από τον Παναθηναϊκό μετά την ανακοίνωση των ποινών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ