ΑΕΚ

Περιμένει τους τραυματίες ο Δέλλας

Περιμένει τους τραυματίες ο Δέλλας
INTIME SPORTS

Ξεκινάει η βδομάδα προετοιμασίας της ΑΕΚ για τον αγώνα με της Κυριακής (3/11), με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει απουσίες όπως ο Ντακόλ και ο Μπρέσεβιτς, περιμένοντας την εξέλιξη της αποθεραπείας τους

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η ΑΕΚ λόγω του προβλήματος με το γήπεδο, δεν αγωνίστηκε καθόλου, με τον Τραϊανό Δέλλα να αποφασίζει (τελικά) να την χαρίσει στους παίκτες και να κάνει μόνο προπόνηση και ρεπό.

Η βδομάδα προετοιμασίας όμως ξεκίνησε με τον τεχνικό της Ένωσης να βλέπει ορισμένους ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Μεταξύ των τεσσάρων "προβλημάτων", ήταν και αυτά των Ντακόλ και Μπρέσεβιτς, δηλαδή όλη η επιθετική γραμμή. Φυσικά και η απουσία οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, δεν ανησυχεί τον Δέλλα σε αυτό το επίπεδο, καθώς λύσεις υπάρχουν αρκετές.

Αυτό που επιθυμεί όμως, είναι να ξεκαθαρίσει μέσα στην βδομάδα ποιους μπορεί να περιμένει και να σχεδιάσει τα πλάνα του για το ματς με την Τριγλία. Στην περίπτωση των δύο επιθετικών, παραμονεύει ο Ράμα, ο οποίος μπορεί να καλύψει κάποια θέση στον χώρο της επίθεσης και σε συνδυασμό με τα κενά στην τετράδα των ξένων λόγω Ντακόλ ή Μπρέσεβιτς, η παρουσία του είναι αρκετά πιθανή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ