ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Περιμένει Μπραούλιο το Σάββατο η Καλλονή

Περιμένει Μπραούλιο το Σάββατο η Καλλονή

Στην Καλλονή περιμένουν τον Μπραούλιο Νόμπρεγα στη Λέσβο, στο τέλος της εβδομάδας, έτσι ώστε να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή. Συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Μιχάλη Γρηγορίου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Σε δύο μέτωπα κινούνται στην Καλλονή, ελλείψει κι αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το πρώτο είναι η αντικατάσταση του Θαλή Θεοδωρίδη, ο οποίος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των "σαρδελών" μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Όπως αποκάλυψε το Sport24.gr ο πρώτος στόχος της Καλλονής, είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου. Οι συζητήσεις με τον πρώην τεχνικό των Κέρκυρας κι Ατρομήτου συνεχίζονται, ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί η "χρυσή τομή" μεταξύ των δύο πλευρών. Αυτή αναμένεται να βρεθεί τις προσεχείς ημέρες, καθώς οι συζητήσεις είναι σε καλό κλίμα κι εντοπίζεται κοινή διάθεση για συνεργασία.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τα μεταγραφικά και τις αποχωρήσεις. Όσον αφορά στο δεύτερο σκέλος, τη Δευτέρα λύθηκε η συνεργασία με τους Αντέτζο, Κλαντρούμπσκι και Βίτορ Σάμπα. Οι δύο τελευταίοι δεν υπολογιζόταν, ο τρίτος έφυγε εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Στο πρώτο σκέλος, αυτό των αφίξεων, στις "σαρδέλες" αναμένουν τον Μπραούλιο Νόμπρεγα το Σάββατο στη Λέσβο. Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός δοκιμάστηκε για περίπου δύο εβδομάδες κι έχει ικανοποιήσει. Πρόσφατα, σε δηλώσεις του σε ισπανική ιστοσελίδα υποστήριξε ότι απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Καλλονής για εξάμηνη συνεργασία περιμένοντας κάτι καλύτερο από την Ισπανία.

Ωστόσο στη Λέσβο περιμένουν κανονικά τον πρώην επιθετικό των Ατλέτικο, Σαραγόσα, Μαγιόρκα και Έρκουλες το Σάββατο, έτσι ώστε να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ