ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: "Θα συνδράμουμε στις βελτιώσεις στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Το στάδιο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Το στάδιο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" EUROKINISSI SPORTS

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι θα συνδράμει στις προσπάθειες του Αστέρα Τρίπολης για την αναβάθμιση του Θεόδωρος Κολοκτρώνης.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι θα συνδράμει στις προσπάθειες του Αστέρα Τρίπολης για την αναβάθμιση του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, συναντήθηκε χθες (02/06) με τον πρόεδρο της αρκαδικής ΠΑΕ, Γιώργο Μποροβήλο, όπου τέθηκε επί τάπητος στο συγκεκριμένο ζήτημα. Άλλωστε, η έδρα του Αστέρα Τρίπολης, ανήκει στο ελληνικό Δημόσιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης: "Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο της αρκαδικής πρωτεύουσας Κώστα Τζιούμη και τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο.

Στη συνάντηση συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η συνδρομή της Περιφέρειας για βελτιώσεις στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, το οποίο αποτελεί δημοτικό χώρο.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει στον σκοπό αυτό, καθώς -όπως τόνισε- η ομάδα του Αστέρα εκπροσωπεί το σύνολο της Περιφέρειας συμμετέχοντας ανελλιπώς από το 2007 στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας μας και διαφημίζει την περιοχή μας διαγράφοντας σημαντική πορεία κάθε χρόνο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ