ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Περήφανος που είμαι στον Αστέρα"

"Περήφανος που είμαι στον Αστέρα"
INTIME SPORTS

Περήφανος που βρίσκεται στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Όσκαρ Φερνάντεθ. Διαβάστε τι αναφέρει στην γραπτή του δήλωση

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης κατά την επιστροφή της από το Αγρίνιο, έτυχε θερμής υποδοχής από τους φίλους της ομάδας, κάτι που δεν άφησε ασυγκίνητο τον Όσκαρ Φερνάντεθ.

Ο τεχνικός της ομάδας της Αρκαδίας, με γραπτή του δήλωση, τόνισε πως είναι περήφανος που βρίσκεται στον πάγκο του Αστέρα και πως ο Αστέρας είναι ένα συναίσθημα που κανείς δεν μπορεί να παίζει μαζί του.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Όσκαρ Φερνάντεθ

" Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής του Αστέρα Τρίπολης. Η περιοχή της Αρκαδίας έχει μια ομάδα στη Super League και αυτή είναι ο Αστέρας. Αστέρας είναι ένα συναίσθημα και το δείξαμε σήμερα. Αγώνας για την ομάδα μας και να δείξουμε ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει μαζί μας.

Ευχαριστώ τη διοίκηση, ευχαριστώ τους παίκτες και τους οπαδούς, επειδή σήμερα έχουμε πάρει ένα μάθημα αγάπης για τα χρώματα της ομάδας μας. Τίποτα και κανείς δεν θα σταματήσει την αίσθηση μιας πόλης. Ας κάνουμε κάτι. Θερμές ευχαριστίες σε όλους. Είμαστε όλοι με τον Αστέρα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ