ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περήφανος ο Σιμεόνε

Περήφανος ο Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θεωρεί ότι οι παίκτες του αποκλείσθηκαν στα ημιτελικά του Copa del Rey με ψηλά το κεφάλι, παρά το γεγονός ότι το συνολικό σκορ στους δύο αγώνες με τη Ρεάλ ήταν στο 5-0.

Οι "κολτσονέρος" κυνηγούσαν ένα μικρό θαύμα στο χθεσινό (11/2) ντέρμπι, αφού καλούντο να υπερκεράσουν το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Μπερναμπεόυ. Οι πολλές απουσίες τους, ωστόσο, σε συνδυασμό με την ανωτερότητα της Ρεάλ δεν τους επέτρεψε να προβάλλουν ουσιαστική αντίσταση και οι "μερένγκες" με δύο γρήγορα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο εξασφάλισαν τη πρόκριση από νωρίς.

" Αφού χάσαμε και τα δύο παιχνίδια και αποκλειστήκαμε, είναι λογικό και απολύτως φυσιολογικό να μην είμαστε χαρούμενοι. Πέρσι φθάσαμε στον τελικό και κερδίσαμε το τρόπαιο και φέτος φθάσαμε μέχρι τα ημιτελικά. Πάντα μπορείς και καλύτερα, αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν τόσο άσχημα, δεδομένου του πόσο ανταγωνιστικοί έχουμε γίνει. Η ομάδα δεν έχασε τη ταυτότητά της. Είχαμε ένα πλάνο το οποίο δεν λειτούργησε. Η ευθύνη είναι δική μου.", δήλωσε ο τεχνικός των "ροχιμπλάνκος" στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

" Όπως και να 'χει, μου άρεσε πολύ η αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είναι εύκολο να ξέρεις ότι έχει χαθεί η πρόκριση και να εμφανίζεις το πρόσωπο που εμφάνισαν. Ως προπονητής κοιτώ πολλά πράγματα και αξιολογώ τους παίκτες και για τον τρόπο που χάνουν. Ο τρόπος που χάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο προσεγγίζει αυτό που θέλουμε.", κατέληξε ο "Τσόλο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ