ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Πουτ...ας γιος ο Φίγκο, ο Μίτσελ έδιωξε τον Μάτα για να παίζει ο γιος του"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου 2018 PAUL WHITE / AP PHOTO

Η διαρροή ηχητικών με πρωταγωνιστή τον Φλορεντινό Πέρεθ συνεχίζεται με μορφή πολυβόλου με τον πρόεδρο της Ρεάλ να μιλά απαξιωτικά για τους Φίγκο, Γκούτι και Μίτσελ.

Το γαϊτανάκι των ηχητικών από παλιότερες τοποθετήσεις του Φλορεντινό Πέρεθ για παίκτες και πρόσωπα στη Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται.

Για την ακρίβεια έχουμε διαδοχικές διαρροές που αφορούν πολλά πρόσωπα. Στα τελευταία εξ αυτών εκείνος που δέχεται τη μεγαλύτερη επίθεση είναι ο Λουίς Φίγκο.

"Παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο μέχρι που οι πουτ...ας γιοι βαρέθηκαν να παίζουν. Αυτός ο πουτ...ας γιος ο Φίγκο γα..σε τα αποδυτήρια. Αυτός και ο Ραούλ ήταν οι χειρότεροι και ο Ζιντάν ο καλύτερος" ακούγεται ο πρόεδρος της Ρεάλ να λέει.

Ανάλογη επίθεση έκανε και στον Γκούτι. "Ο Γκούτι είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτό του. Είναι κότα. Μου έλεγαν πρόσεχε τον Γκούτι, κοίτα τον Γκούτι. Κανείς δεν λέει τι χάσαμε για τον Γκούτι"

Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε ο Μίτσελ στον οποίο καταλογίζει: "Ο Μίτσελ έδιωξε τον Μάτα από την Καστίγια για να βάλει το γιο του να παίζει"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ