ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Όλα γίνονται για τη συμμετοχή μου στην European Super League"

Ο πρόεδρος της Ρεάλ. Φλορεντίνο Πέρεθ, σε ομιλία του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε ομιλία του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου © 2019 MANU FERNANDEZ/ ASSOCIATED PRESS PHOTOS

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ τόνισε πως όσα φέρεται να είπε για τους Ραούλ και Κασίγιας αποτελούν προϊόν συρραφής λεγομένων του και παράλληλα επεσήμανε ότι κυκλοφόρησαν τώρα λόγω της εμπλοκής του στην European Super League.

Λίγες ώρες πέρασαν μόνο από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα αποσπάσματα από το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα και αφορά τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε αυτό ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται να χρησιμοποιεί απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους Ραούλ και Κασίγιας, κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ με γραπτή του δήλωση διευκρινίζει πως όσα φέρεται να είπε για τους Ραούλ και Κασίγιας αποτελούν προϊόν συρραφής λεγομένων του και παράλληλα επεσήμανε ότι κυκλοφόρησαν τώρα λόγω της εμπλοκής του στην European Super League.

"Οι φράσεις που αναπαράγονται, ειπώθηκαν σε συνομιλίες μου που κατέγραψε κρυφά ο κ. Χοσέ Αντόνιο Αμπεγιαν και προσπαθούσε να τις πουλήσει ανεπιτυχώς για πολλά χρόνια. Σήμερα και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, ξαφνιάστηκα όταν είδα να δημοσιεύονται.

Είναι απομονωμένες φράσεις, οι οποίες ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια διοικητικών συμβουλίων. Καταλαβαίνω ότι όλο αυτό γίνεται γιατί ήμουν ένας από τους πρωτεργάτες της European Super League. Το νομικό τμήμα έχει αναλάβει την υπόθεση και θα μελετήσει τι πιθανές επόμενες κινήσεις μας" ανέφερε μεταξύ άλλων.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROPEAN SUPER LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ