ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πέρεθ: "Το μεγαλύτερο λάθος μου ο Ραούλ, δεν έκανε για τη Ρεάλ ο Κασίγιας"

Real Madrid's President Florentino Perez is seen during the farewell ceremony in honour of Raul Gonzalez at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, July 26, 2010. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's President Florentino Perez is seen during the farewell ceremony in honour of Raul Gonzalez at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, July 26, 2010. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) ASSOCIATED PRESS

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε δηλώσεις του που θα δημοσιευτούν σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα μιλά απαξιωτικά για τους Ραούλ και Κασίγιας.

Βιβλίο που θα κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα αναμένεται να βάλει φωτιές στον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρεται στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα και επιτίθεται στους Ραούλ και Κασίγιας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον συγγραφέα ο Φλορεντίνο Πέρεθ θεωρεί τον Ραούλ ως τον λόγο που έφυγε το 2006 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

"Ο Κασίγιας δεν είναι ένας τερματοφύλακας για την Ρεάλ Μαδρίτης. Τι θέλετε να σας πω; Δεν είναι και ποτέ δεν ήταν. Ήταν ένα μεγάλο λάθος που κάναμε. Αυτό που συμβαίνει είναι πως έχεις αυτούς που αγαπάς, λατρεύεις και μιλάς. Τους υπερασπίστηκαν τόσο πολύ. Λοιπόν είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην ομάδα. Και η δεύτερη ήταν ο Ραούλ. Τα δύο μεγαλύτερα λάθη της Ρεάλ, είναι πρώτα ο Ραούλ και μετά ο Κασίγιας.

Οι παίκτες είναι πολύ εγωιστές και δεν μπορείς να βασιστείς επάνω τους, αν το κάνεις θα είναι λάθος. Θα σε απογοητεύσουν. Έχω τη χειρότερη εντύπωση για αυτούς", τονίζει μεταξύ άλλων στο σχετικό απόσπασμα του βιβλίου ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο συγγραφέας από την πλευρά του σχολιάζει: "Ο Φλορεντίνο είναι τρομερά εκνευρισμένος με τον παλιό επιθετικό, και δεύτερο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Τον κατηγορεί πως κατέστρεψε τη Ρεάλ και πως ήταν ένας από τους λόγους που παραιτήθηκε από την προεδρία τού συλλόγου το 2006".

Όλα αυτά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την "El Confidential".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ