ΠΑΟΚ

Περέιρα: "Εμείς ανώτεροι, ο Παναθηναϊκός δύο γκολ"

Περέιρα: "Εμείς ανώτεροι, ο Παναθηναϊκός δύο γκολ"
Περέιρα INTIME SPORTS

Ο Φακούντο Περέιρα υπογράμμισε πως ο "Δικέφαλος" ήταν ανώτερος του Παναθηναϊκού αλλά οι "πράσινοι" ήταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ στις... λεπτομέρειες.

O Φακούντο Περέιρα ήταν αρκετά κινητικός από την στιγμή που πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 1-1. Μετά το τέλος του ντέρμπι, δήλωσε:

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήμασταν ανώτεροι και οι άλλοι με δύο φάσεις έβαλαν δύο γκολ. Ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες. Πλέον βάζουμε το κεφάλι κάτω και κοιτάζουμε να βελτιωθούμε".

Για την συνέχεια: " Είναι ακόμα νωρίς είτε στο +5, είτε στο +2, είτε στο -2 εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς και αυτό είναι η πίεση για εμάς. Έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε και στο τέλος μακάρι να είναι η διαφορά στο συν έστω και ελάχιστη. Το θέμα είναι να νικάμε. Όταν κάποιος δεν πάει καλά δεν πάει όλη η ομάδα καλά. Όταν νικάμε, νικάμε όλοι, όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι".

Για το τέρμα του: " Ήταν σημαντικό γιατί επέστρεψα από τραυματισμό και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Αλλά δεν το χάρηκα γιατί χάσαμε. Μακάρι να βάλω και άλλα στην συνέχεια".

Μάρτενς: "Μεγάλη απογοήτευση..."

Ο Μάαρτεν Μάρτενς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε τουλάχιστον να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό. Συγκεκριμένα είπε: "To παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έπρεπε τουλάχιστον να πάρουμε τον έναν βαθμό. Μας αφήνει μία μεγάλη απογοήτευση αυτό το αποτέλεσμα. Δεν αποτελεί δικαιολογία η κούραση. Και οι αντίπαλοι είχαν αγώνα στα μέσα της εβδομάδας. Πρέπει να κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ