ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περέιρα: "Δεν ήμασταν η ομάδα που ήθελα"

Περέιρα: "Δεν ήμασταν η ομάδα που ήθελα"
Περέιρα INTIME SPORTS

Ο Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου είπε λίγα πράγματα και δεν δέχθηκε ερωτήσεις, καθώς αυτό ήταν θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω ΟΤΕ-ΤV. "Δεν ήμασταν η ομάδα που ήθελα", σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο Βίτορ Περέιρα, στη συνέντευξη Τύπου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", έκανε ένα μικρό σχόλιο για την αναμέτρηση, επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε όπως θα ήθελε στον αγωνιστικό χώρο.

"Να είμαστε πιο δυνατοί στο επόμενο ματς", σχολίασε. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δέχθηκε ερωτήσεις, καθώς αυτό ήταν θέση της πειραϊκής ΠΑΕ λόγω OTE-TV.

Ο Βίτορ Περέιρα είπε τα εξής: "Το σημερινό παιχνίδι μας βοήθησε να καταλάβουμε πολλά για την ομάδα μας. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν η ομάδα που ήθελα.

Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, παρόλα αυτά δεν φτάσαμε στο επίπεδο που θέλαμε. Απέναντί μας είχαμε την ΑΕΚ, μία δυνατή και καλή ομάδα.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας. Θα θέλαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Στο επόμενο ματς πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ