APERTURA

Πέρασε τα 100 κιλά ο Φαμπιάνι της Ρίβερ Πλέιτ

Πέρασε τα 100 κιλά ο Φαμπιάνι της Ρίβερ Πλέιτ
Φαμπιάνι Γκαγιάρδο

Το νέο απόκτημα της Ρίβερ Πλέιτ, Κρίστιαν Φαμπιάνι, έχει ξεπεράσει τα 100 κιλά και ο προπονητής του του ζήτησε να τρώει λιγότερο

Ο 25άχρονος στράικερ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την Νιούελς Ολντ Μπόις και έχει ήδη πετύχει δύο γκολ, ένα στο Clausura με την Ροσάριο Σεντράλ και ένα στο Copa Libertadores, το οποίο μάλιστα ήταν το νικητήριο με την Νασιονάλ από την Παραγουάη στις καθυστερήσεις.
"Του είπα πως ακόμη και αν τρώει σαλάτες, αν τρώει τρία μπολ σαλάτες, είναι το ίδιο με το να τρώει κάτι άλλο", τονίζει ο τεχνικός των "millionarios", Νέστορ Γκοροσίτο, ο οποίος τον απέκλεισε από την αποστολή για το ματς του Libertadores με την Ντεπορτίβο Σαν Μαρτίν από το Περού.

"Αυτό συμβαίνει διότι και η αγελάδα τρώει πρασινάδα, αλλά είναι αγελάδα, τρώει όλη μέρα και είναι... αγελάδα. Ο Φαμπιάνι πρέπει αποδεχθεί την ευθύνη και να χάσει βάρος. Δεν χρειάζεται να πάει 92 ή 93 κιλά, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να πάει στα 97, καθώς προς το παρών είναι 100 και κάτι. Θέλω να παίζει 90 λεπτά όχι μισή ώρα".

Το όλο θέμα του βάρους του Φαμπιάνι έχει πάρει μεγάλη έκταση στην Αργεντινή με την μητέρα του να δίνει συνεντεύξεις για τις διατροφικές συνήθειες του γιού της, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έδωσε την υπόσχεσή του πως την Κυριακή θα είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο τoυ Clausura, Άρσεναλ Σαραντί.

"Είναι ο σωματότυπός μου τέτοιος και δεν μπορώ να τον αλλάξω και πολύ. Όμως θα παίξω την Κυριακή, δεν πρόκειται να μείνω εκτός ομάδας και πάλι και θα βάλω τέλος σε όλα αυτά", τόνισε ο Φαμπιάνι, ο οποίος φυσικά είναι αριστερά στην photo.






TAGS APERTURA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ