ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πέμπτη η ημέρα της κρίσης

Πέμπτη η ημέρα της κρίσης

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η Πέμπτη για τον Πανιώνιο, ο οποίος περιμένει τη δικάσιμο για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 106. Έναν μήνα εκτός ο Ντουρμισάι

Μία άκρως κρίσιμη μάχη για το μέλλον του δίνει την Πέμπτη ο Πανιώνιος στις δικαστικές αίθουσες, στην προσπάθειά του να μπει στο άρθρο 106 του Πτωχευτικού Κώδικα. Αν η ομάδα δεν τα καταφέρει, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, ακόμα κι αν υπάρχει η φορολογική ενημερότητα.

Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία στους "κυανέρυθρους", η διοίκηση των οποίων έκανε πολύ μεγάλο αγώνα προκειμένου να αποσπάσει τις υπογραφείς από πολλούς πιστωτές. Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν κατ' ευχή ο Πανιώνιος θα έχει κάθε λόγο να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, αφού το χρέος θα είναι διαχειρίσιμο και παράλληλα η ομάδα θα ενεργοποιηθεί ακόμη περισσότερο στο κομμάτι των μεταγραφών. Ήδη υπάρχει παίκτης που είναι πολύ κοντά και περιμένει τις εξελίξεις.

Ο Ντουρμισάι και το ρεπό

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Φιόρι Ντουρμισάι προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον έσω πλάγιο. Όλα πήγαν καλά στην επέμβαση και ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει σε έναν μήνα. Από εκεί και πέρα, ρεπό είχαν οι ποδοσφαιριστές το πρωί της Τετάρτης κι έκαναν προπόνηση μόνο το απόγευμα, στην οποία δόθηκε έμφαση στην τακτική.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ