GAME NIGHT

Πέλκας στην Game Night: "Αν δείτε τα πρόσωπά μας στον Εθνικό Ύμνο θα καταλάβετε πόσο πολύ το θέλουμε"

Πέλκας στην Game Night: "Αν δείτε τα πρόσωπά μας στον Εθνικό Ύμνο θα καταλάβετε πόσο πολύ το θέλουμε"

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στην Game Night για τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Καζακστάν και για τον αγώνα με τη Γεωργία την Τρίτη.

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στην Game Night για το 5-0 της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Καζακστάν και για το τι μέλλει γενέσθαι κόντρα στη Γεωργία.

Ο Δημήτρης Πέλκας στην Game Night

  • Για τα πρώτα λεπτά του στον αγώνα

"Ήταν το σημαντικότερο ξεκίνημα αγώνα που έχω κάνει. Ελπίζω να κάνω πιο σημαντικό την Τρίτη".

  • Για την απόδοση

"Ο Γιώργος Μασούρας ήταν εκπληκτικός. Όλη η ομάδα ρόλαρε εκπληκτικά. Είχαμε πολλή θέληση και πάθος, γυάλιζε το μάτι μας. Αυτό που έπρεπε να δείξουμε. Ξέραμε τι ματς ήταν. Το πιο σημαντικό για μένα ήταν ότι στα αποδυτήρια δεν υπήρχε τρελός ενθουσιασμός, αφού ξέρουμε τι έχουμε την Τρίτη".

  • Για το δέσιμο που υπάρχει

"Σε όλα αυτά τα τρία χρόνια, κάθε φορά που είμαστε εδώ με τα παιδιά, κάθε φορά που ερχόμαστε, χαιρόμαστε. Είναι υγεία αυτό το πράγμα. Περιμένουμε όλοι τη στιγμή να βρεθούμε στην Εθνική και να παίξουμε. Κι είναι αξιοσημείωτη η συγκέντρωση που δείξαμε όλες αυτές τις μέρες απ' την Κυριακή που μαζευτήκαμε, το πόσο καλή δουλειά κάναμε, το πόσο σφιγμένοι ήμασταν πριν από το ματς, γιατί δεν ήταν απλό παιχνίδι. Αν χάσεις, τελείωσες και πάει όλη η προσπάθεια που έκανες, όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να παραμείνουμε στο ίδιο μοτίβο και την Τρίτη να είμαστε το ίδιο έτοιμη.

  • Για το αν οι διεθνείς είδαν τη Γεωργία

"Μια κλεφτή ματιά τη ρίξαμε είναι η αλήθεια, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι στο δικό μας ματς. Δεν τους έχουμε δει γενικά, γιατί καλώς ή κακώς έχουμε λίγες ημέρες και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς κι όχι στο μεθεπόμενο".

  • Για το αν μπορεί η Εθνική να πάει στο Euro

"Αν δείτε τα πρόσωπά μας στον Εθνικό Ύμνο θα καταλάβετε πόσο πολύ το θέλουμε".

TAGS GAME NIGHT ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ