ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πέλκας: Σε τρελή φόρμα ο διεθνής εξτρέμ, σκόραρε και κόντρα στην Ρίζεσπορ

Πέλκας: Σε τρελή φόρμα ο διεθνής εξτρέμ, σκόραρε και κόντρα στην Ρίζεσπορ
TWITTER

Ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα της Μπασακσεχίρ και το απέδειξε και το απόγευμα της Κυριακής, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του στην επικράτησή της με 2-0 επί της Ρίζεσπορ.

Η Μπασακσεχίρ βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι εδώ και έναν μήνα, μετρώντας τέσσερις επιτυχίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Δημήτρη Πέλκα να έχει σημαντική συμβολή στην άνοδό της.

Και αυτό γιατί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ο ίδιος, κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο ματς της ομάδας του το απόγευμα της Κυριακής (21/04), με τον διεθνή εξτρέμ να ανοίγει το σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση επί της Ρίζεσπορ για την 33η αγωνιστική της Super Lig.

Μετά από ασταθή επέμβαση του αντίπαλου κίπερ, ο Πέλκας πήρε το ριμπάουντ και σε ανυπεράσπιστη εστία έγραψε το 1-0 στο 12ο λεπτό, για να έρθει ο Οζκάν στις καθυστερήσεις να γράψει το τελικό 2-0 με εύστοχο πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέλκας όχι μόνο βρήκε δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος αλλά μετράει πλέον 2 γκολ και 4 ασίστ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Super Lig, δείγμα της ανόδου στην οποία βρίσκεται.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ