ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Από εμάς εξαρτάται η κατάκτηση του Κυπέλλου"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν ξεκάθαρος στη media day του ΠΑΟΚ για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον νικητή στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (06/05

Ο Δημήτρης Πελκας πιστεύει στην κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ (06/05, 20:30) και το έδειξε με τις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της media day του ΠΑΟΚ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό: "Στο 4-0 πίστεψα ότι περάσαμε. Όχι νωρίτερα. Είμαστε πολύ καλά. Ξεπεράσαμε παλαιότερες κρίσεις και είμαστε έτοιμοι. Το πλάνο είναι να βγάλουμε καρδιά και να δείξουμε πόσο θέλουμε το Κύπελλο. Ας είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και ας το πάρει ο καλύτερος. Πιστεύω θα είμαστε εμείς. Είναι καθαρά αγωνιστικό το κομμάτι. Θα το πάρει όποιος το θέλει περισσότερο. Είναι καλή, πειθαρχημένη ομάδα η ΑΕΚ. Από εμάς εξαρτάται όμως. Πρέπει να τρέξουμε να δείξουμε πόσο το θέλουμε και πιστεύω θα είμαστε οι νικητές"

Για το αν ήταν ο καλύτερος Πέλκας που είδαμε κόντρα η στον Παναθηναϊκό: "Το χάρηκα πολύ το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω αν είδατε το καλύτερο Πέλκα. Εγώ θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συνεχώς για να δείτε πράγματα που δεν έχετε δει. Έχω ζήσει μόνο δύο κύπελλα και αυτά σαν φίλαθλος. Ελπίζω να ζήσω το πρώτο και ως ποδοσφαιριστής. Δεν υπάρχει κάποιο άγχος από την πλευρά μας".

Για το μήνυμα στον κόσμο από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: "Όλοι γνωρίζουμε την κρισιμότητα του ματς θα δώσουμε τα πάντα. Θα θέλαμε να τους έχουμε όλους τους οπαδούς στο πλευρό μας. Δυστυχώς είναι μικρό το γήπεδο. Χρειαζόμαστε όμως τη θετική ενέργεια όλων, ακόμη και αυτών που δεν θα καταφέρουν να έρθουν".

Για το αν το 3-0 της ήττας από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα δίνει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποδείξουν ότι ήταν πλασματικό: "Δεν είναι η πραγματική εικόνα αυτή που είχε βγει σε εκείνο το παιχνίδι. Δεχθήκαμε γκολ νωρίς, στην αρχή του δεύτερου μέρους είχαμε αποβολή και το ματς τελείωσε. Είναι άλλο ματς ο τελικός. Θα κριθεί στο πάθος και τη θέληση. Όποια ομάδα δείξει στο γήπεδο ότι το θέλει πιο πολύ θα το πάρει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ