CHAMPIONS LEAGUE

Πελεγκρίνι: "Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν πολύ επιθετικός"

Πελεγκρίνι: "Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν πολύ επιθετικός"
INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της Μάλαγα υπογραμμίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός, αν και δεν ήταν πολύ επιθετικός, έκανε ότι μπορούσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανουέλ Πελεγκρίνι:

Είχατε πει ότι θα κάνετε μνημείο στην ομάδα...

Πραγματικά τα καταφέραμε και προκριθήκαμε στους ομίλους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί ξεπέρασαν τα προβλήματα μας. Αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη ομάδα τον Παναθηναϊκό, αλλά τον αποκλείσαμε δίκαια και εξασφαλίσαμε την πρόκριση.

Πιστεύετε ότι τώρα θα συγκινηθούν οι ιδιοκτήτες και θα βοηθήσουν την ομάδα;

Έχω τρεις μέρες στη διάθεση μου για να φτιάξω ένα ρόστερ ικανό να παίξει σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και στην Ευρώπη. Η ομάδα μας έκανε το παν, ανταποκρίθηκε. Για τα υπόλοιπα θα δούμε.

Μετά από μία τόσο γεμάτη θητεία, νιώθετε υπερήφανος για ότι πετύχατε σήμερα;

Ναι, είμαι περήφανος. Κάναμε ότι έπρεπε και αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα μας. Ορισμένα τα λύσαμε αργά, αλλά πετύχαμε το στόχο μας και είμαστε στους ομίλους.

Αισθανθήκατε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να σας απειλήσει;

Ο Παναθηναϊκός αν και δεν ήταν πολύ επιθετικός, έκανε ότι μπορούσε. Εμείς κλείσαμε τους διαδρόμους, δεν του επιτρέψαμε να μας απειλήσει και κρατήσαμε το αποτέλεσμα.

Πως βρήκατε την ατμόσφαιρα;

Περίμενα ακόμα πιο καυτή ατμόσφαιρα, με περισσότερο κόσμο. Όμως ήταν μία δύσκολη έδρα και πάντα θα παραμένει δύσκολη για όποιον έρχεται να παίξει εδώ.

Αυτή η επιτυχία σας, είναι η πιο γλυκιά στην καριέρα σας;

Όχι. Οι επιτυχίες είναι πάντοτε γλυκιές. Θυμάμαι τη Βιγιαρεάλ, μία πόλη με 40.000 κατοίκους, που πήγαμε καλά. Είμαι ικανοποιημένος γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο. Είχα επιτυχίες σε διάφορους συλλόγους, όμως με τη Βιγιαρεάλ είχα μία ανάλογη επιτυχία.

Έχουμε δει πολλές ισπανικές ομάδες στο παρελθόν να κάνουν μία καλή πορεία και να εξαφανίζονται. Η Μάλαγα έχει βάσεις για να μην γίνει κομήτης;

Η Μάλαγα από εδώ και πέρα θα ζήσει μία περίοδο στην ιστορία της που δεν την έχει ξαναζήσει. Θα είναι ανταγωνιστική στην Πριμέρα και θέλουμε να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε το χρόνο να τη μονταρουμε και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει.

Αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες για να προχωρήσει στο Τσάμπιος Λιγκ ή χρειάζεται ενίσχυση

Όποιος αντίπαλος μας τύχει, θα προσπαθήσουμε να τον ξεπεράσουμε. Έχουμε τρεις μέρες για ενισχύσουμε την ομάδα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως με 16 ποδοσφαιριστές, δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε τρεις διοργανώσεις. Θα ζητήσω ενίσχυση και θα δούμε τι θα γίνει.

Πόσες μεταγραφές θεωρείται ότι χρειάζεται η Μάλαγα;

Θέλουμε ακόμα τέσσερις. Θα μου πείτε ότι έχουμε ανάγκη άλλους έξι. Δεν είναι δυνατόν να δουλέψω με δέκα νέους.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ