ΡΟΜΑ

Πελεγκρίνι: "Είναι ντροπή να γίνεται προημιτελικός σε γήπεδο που η μπάλα δεν ξέρεις πού θα πάει"

Ο Λορέντσο Πελεγκρίνι κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στη Ρόμα και την Κροτόνε
Ο Λορέντσο Πελεγκρίνι κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στη Ρόμα και την Κροτόνε © 2021 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Ο Λορέντζο Πελεγκρίνι έκανε αναφορά στην κακή κατάσταση του γηπέδου της Μπόντο Γκλιμτ, ενώ παράλληλα κατήγγειλε πως ο προπονητής των γηπεδούχων επιτέθηκε στον προπονητή τερματοφυλάκων της Ρόμα.

Η Ρόμα επέστρεψε στη Νορβηγία λίγους μήνες μετά την εξάρα που δέχθηκε από την Μπόντο Γκλιμτ στη φάση των ομίλων του Europa Conference League και το μόνο που κατάφερε στα προημιτελικά ήταν να περιορίσει την έκταση της ήττας σε 1-2.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Λορέντζο Πελεγκρίνι στάθηκε στα προβλήματα του αγωνιστικού χώρου, ενώ ισχυρίστηκε πως ο προπονητής της νορβηγικής ομάδας, Κχιέτιλ Κνούτσεν, επιτέθηκε στον προπονητή τερματοφυλάκων της Ρόμα.

"Μόλις συνέβη κάτι πραγματικά δυσάρεστο. Ο προπονητής τους επιτέθηκε στον προπονητή των τερματοφυλάκων μας. Πρώτα του είπε μερικά πράγματα και μετά του επιτέθηκε.

Είναι πραγματικά λυπηρό, γιατί μια τέτοια συμπεριφορά είναι προσβολή για τη Ρόμα, για τους παίκτες και το προσωπικό της. Είναι ντροπή", υποστήριξε ο αρχηγός των "τζιαλορόσι" στο Sky Sport Italia.

Την ίδια στιγμή ο 25χρονος στάθηκε στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: "Είναι ντροπή να παίζεις έναν προημιτελικό σ' ένα γήπεδο όπου η μπάλα αναπηδά και δεν έχεις ιδέα πού θα πάει. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία, γιατί σε μια εβδομάδα υπάρχει μια μάχη που θέλουμε να κερδίσουμε.

Τώρα θέλουμε να στείλουμε την Μπόντο σπίτι και λόγω αυτού που συνέβη εκτός γηπέδου (επίθεση)".

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ