ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πελέ: Ξανά στο νοσοκομείο λόγω όγκου στο έντερο

Ο Πελέ
Ο Πελέ © 2018 ALEXANDER ZEMLIANICHENKO/ AP IMAGES

Ο Πελέ βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο όπου είχε νοσηλευτεί και τον Σεπτέμβριο, λόγω όγκου στο έντερο. Οι πληροφορίες των ΜΜΕ της Βραζιλίας κάνουν λόγω για συνέχιση της χημειοθεραπείας.

Ο Πελέ νοσηλεύεται εκ νέου στο νοσοκομείο Albert Einstein του Σάο Πάουλο, λόγω όγκου στο έντερο, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.

Η κατάσταση του 81χρονου θρύλου του ποδοσφαίρου είναι σταθερή και σύντομα θα πάρει εξιτήριο, όπως σημειώνουν οι γιατροί.

Ο Πελέ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο τον Σεπτέμβριο και νοσηλεύτηκε για περίπου ένα μήνα, ακόμα και σε μονάδα εντατικής θεραπείας, για προληπτικούς λόγους. Ταυτόχρονα, άρχισε κύκλο χημειοθεραπειών.

Το ανακοινωθέν της Τετάρτης κάνει λόγο για "συνέχιση" της θεραπείας και το τηλεοπτικό δίκτυο RecordTV υποστηρίζει ότι η νοσηλεία του αφορά χημειοθεραπεία στην οποία έπρεπε να υποβληθεί εντός κλινικής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΛΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ