ΠΕΛΕ

Πελέ: Το ντουλάπι του στα αποδυτήρια της Σάντος είναι κλειστό και ανέγγιχτο από το 1974, μυστήριο για το τι περιέχει μέσα

Τα αποδυτήρια της Σάντος με τον Πελέ
Τα αποδυτήρια της Σάντος με το ντουλάπι του Πελέ ανέγγιχτο PRINT SCREEN

Η Σάντος έχει διατηρήσει ανέγγιχτο το ντουλάπι του Πελέ στα αποδυτήρια του Βίλα Μπελμίρο από το τελευταίο του παιχνίδι το 1974, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ανοίξει μετά τον θάνατό του και να λυθεί το μυστήριο του τι άφησε μέσα.

Ο βασιλιάς Πελέ δεν είναι πια μαζί μας, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών. Η σορός του θρύλου του ποδοσφαίρου βρίσκεται στο γήπεδο της Σάντος και έχει γίνει ένα λαϊκό προσκύνημα.

Ο Πελέ φόρεσε τη φανέλα της Σάντος μέχρι και το 1974. Το ντουλάπι του στα αποδυτήρια του Βίλα Μπελμίρο έχει παραμείνει ανέγγιχτο σχεδόν για 50 χρόνια (συγκεκριμένα 48).

Τα αποδυτήρια της Σάντος με τον Πελέ
Τα αποδυτήρια της Σάντος με το ντουλάπι του Πελέ ανέγγιχτο PRINT SCREEN

Στο τελευταίο του παιχνίδι με τη Σάντος, κόντρα στην Πόντε Πρέτα, ο Πελέ αποχώρησε στο ημίχρονο, λαμβάνοντας τιμές στον αγωνιστικό χώρο. Επέστρεψε στα αποδυτήρια και κλείδωσε το ντουλάπι του, ενώ πήρε ο ίδιος το κλειδί. Το βραζιλιανικό globo αναφέρει ότι κράτησε μέσα ένα άγνωστο αντικείμενο

Η Σάντος αποφάσισε να μην πειράξει το ντουλάπι του, ακόμα και όταν έγινε ανακαίνιση εντός των αποδυτηρίων. Ωστόσο όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρές Ρουέντα, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο το ντουλάπι να ανοίξει και να λυθεί το μυστήριο για το τι υπάρχει μέσα.

"Δεν υπήρχε ποτέ ως σκέψη να το ανοίξουμε. Τώρα θα μιλήσουμε στην οικογένειά του να δούμε τι θα κάνουν. Αν θα τελειώσει το μυστήριο ή θα συνεχιστεί".

TAGS ΠΕΛΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ