ΠΕΛΕ

Πελέ: Το 30% της περιουσίας στη σύζυγό του, τεστ DNA για ακόμα μία κόρη - κληρονόμο

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ, στην κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ, στην κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο © 2017 ALEXANDER ZEMLIANICHENKO / AP IMAGES

Η σύζυγος του Πελέ, Μάρσια Σιμπέλε Αόκι, θα κληρονομήσει το 30% της περιουσίας του Βραζιλιάνου σταρ, ενώ στη διαθήκη αναφέρεται επίσης η ύπαρξη μίας γυναίκας που θα μπορούσε να είναι κόρη του.

Ο Πελέ έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο σε ηλικία 82 ετών, σκορπώντας θλίψη στην παγκόσμια κοινότητα.

Η διαθήκη του θρυλικού Βραζιλιάνου ανοίχτηκε και σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η σύζυγός του, Μάρσια Σιμπέλε Αόκι, θα κληρονομήσει το 30% των περιουσιακών του στοιχείων, που περιλαμβάνουν την κατοικία του, άλλα ακίνητα κι ένα μερίδιο από εμπορικό μπραντ.

Παράλληλα, στη διαθήκη αναφέρεται κι η ύπαρξη μίας γυναίκας, η οποία και θα μπορούσε να είναι κόρη του Πελέ και κατά συνέπεια κληρονόμος.

"Υπάρχει η πιθανότητα ύπαρξης άλλης κόρης, η αναγνώριση της οποίας θα εξαρτηθεί από ένα τεστ DNA που δεν μπορούσε να γίνει στον Πελέ λόγω της πανδημίας και της κατάστασης της υγείας του", εξήγησε ο δικηγόρος και πρόσθεσε:

"Είναι μια Βραζιλιάνα που ζητά να αναγνωριστεί ως κόρη του. Δεν γνωρίζουμε πολλά για εκείνη εκτός από το ότι έχει κινηθεί νομικά στη Βραζιλία για αναζήτηση πατρότητας".

Τον Σεπτέμβριο του 2022, ένα δικαστήριο του Σάο Πάολο ζήτησε από τον Πελέ να υποβληθεί σε τεστ DNA, κάτι που δεν πρόλαβε να κάνει, καθώς δεν πρόλαβε αφού πέθανε στις 29 Δεκεμβρίου.

TAGS ΠΕΛΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ