ΠΕΛΕ

Πελέ, συγκινεί ο Μαρσέλο: "Στον παράδεισο θα έχει μία μπάλα στο πόδι"

Ο Πελέ με το τρόπαιο του Copa Libertadores
Ο Πελέ με το τρόπαιο του Copa Libertadores AP PHOTO/ANDRE PENNER, FILE

Ο Μαρσέλο αποχαιρέτησε τον Πελέ με ανάρτηση του στα social media και τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας και ολόκληρου του πλανήτη.

Η είδηση του θανάτου του Πελέ σκόρπισε θλίψη σε όλο τον κόσμο. Ο Βασιλιάς του ποδοσφαίρου άφησε ένα μεγάλο κενό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Μαρσέλο με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτησε τον συμπατριώτη του τονίζοντας πως κράτησε το όνειρο ζωντανό για κάθε παιδί της Βραζιλίας.

Η ανάρτηση του Μαρσέλο:

"Σήμερα είναι μία στενάχωρη μέρα. Όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους τους Βραζιλιάνους και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο διότι 'έφυγε' ο Βασιλιάς Πελέ.

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την έμπνευση που μου έδωσες εκτός και εντός γηπέδου. Κρατούσες πάντα το όνειρο ζωντανό σε κάθε παιδί στην πατρίδα μας. Ήσουν ο βασικός υπεύθυνος που έκανες την Βραζιλία μία δύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του και τους εκατομμύρια οπαδούς. Η προσωπικότητά του θα είναι για πάντα στην μνήμη όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο. Εκεί στον παράδεισο θα έχει σίγουρα μία μπάλα στο πόδι του. Σε ευχαριστώ γιοα όλα. Βασιλιά Πελέ. Αναπαύσου εν ειρήνη".

TAGS ΠΕΛΕ ΜΑΡΣΕΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ