ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πελέ: "Χτυπάω τον αέρα για να γιορτάσω ότι γίνομαι καλύτερα κάθε μέρα"

Ο Πελέ από το νοσοκομείο στο Σάο Πάολο
Ο Πελέ από το νοσοκομείο στο Σάο Πάολο PRINT SCREEN INSTAGRAM: PELE

Ο Πελέ δεν ξεχνά να γελά και να κάνει πλάκα παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει, το οποίο φάνηκε και από την τελευταία του ανάρτηση στα social media, όπου τα "βάζει" με τον αέρα για να γιορτάσει τη θετική εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του.

Με οδηγό του την καλή διάθεση και το χιούμορ ο Πελέ συνεχίζει την ανάρρωσή του από το νοσοκομείο Albert Einstein στο Σάο Πάολο. Ο θρύλος της Βραζιλίας μετά την επέμβαση για αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο, εισήχθη εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Ωστόσο ξεπέρασε τον κίνδυνο και πλέον αναρρώνει.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο 80χρονος αντιμετωπίζει τα όποια προβλήματα με όρεξη και χαμόγελο.

"Όπως μπορείτε να δείτε, χτυπάω τον αέρα για να γιορτάσω ότι γίνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Η καλή διάθεση είναι το καλύτερο φάρμακο και έχω πολύ από αυτό. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Έχω λάβει τόση αγάπη που η καρδιά μου είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη. Ευχαριστώ όλο το καταπληκτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Albert Einstein!", έγραψε ο Πελέ στη δημοσίευσή του.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΛΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ