CHAMPIONS LEAGUE

Πέφτουν κορμιά στην Μόσχα

Πέφτουν κορμιά στην Μόσχα
Καρβάλιο

Στην Μόσχα θα κριθούν πολλά για τον όμιλο και ΤΣΣΚΑ-Πόρτο αναμένεται να τα δώσουν όλα για την νίκη.

Άρσεναλ-Αμβούργο

Πρόβλημα της τελευταία στιγμής για την Αρσεναλ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με το Αμβούργο για την φάση των ομίλων του Champions League.

Ο Βιλιάμ Γκαλάς τραυματίστηκε στο μηρό στο τέλος της σημερινής προπόνησης των "κανονιέρηδων" και ο Αρσέν Βενγκέρ τον "έκοψε" από την αποστολή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο τραυματισμός του διεθνή Γάλλου αμυντικού είναι σοβαρός και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τόμας Ροζίτσκι. Τα καλά νέα έροχνται από τους Γιένς Λέμαν και Ζιλμπέρο Σίλβα που επιστρέφουν. Βέβαια

η ομάδα που έχει τα σημαντικά προβλήματα είναι το Αμβούργο. Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα που ο Τόμας Ντολ να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Εκτός των μακροχρόνιων τραυματισμών ήρθε και ένας ακόμα, αυτός του αμυντικός Κλίνγκμπαιλ που θα απουσιάσει γιά 4 εβδομάδες!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Πόρτο
Η ΤΣΣΚΑ που κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στην πρώτη θέση του εβδόμου ομίλου. Σε τέσσερα παιχνίδια οι Ρώσοι δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αγωνιστικά, ο αμυντικός Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα, ο Βραζιλιανός Ζο, έχουν τεθεί νοκ-άουτ.

Η Πόρτο που είχε περάσει με νίκη 1-0 από την Μόσχα πριν δύο χρόνια ταξιδεύει στη ρωσική πρωτεύουσα επίσης με στχο την νίκη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον μέσο Αντερσον, αλλά επιστρέφουν οι συμπατριώτες του Αντερσον και Ιμπσον.












TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ