ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πέδρι: "Θυμάμαι ποιος με απέρριψε στην Ρεάλ, αν τον δω θα του πω ότι περνάω καλά στην Μπαρτσελόνα"

Ο Πέδρι πανηγυρίζει γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Εσπανιόλ για την La Liga | 13 Φεβρουαρίου 2022
Ο Πέδρι πανηγυρίζει γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Εσπανιόλ για την La Liga | 13 Φεβρουαρίου 2022 @2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Λίγα 24ωρα μετά από τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου ο Πέδρι έριξε νέο αλάτι στις πληγές των φίλων της Ρεάλ, αποκαλύπτοντας πως οι μερένγκες τον είχαν απορρίψει όταν ήταν νεότερος, λέγοντάς του πως δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο.

Η Μπαρτσελόνα ζει εποχή αναγέννησης έχοντας τον Τσάβι στο τιμόνι της εδώ και 4,5 μήνες, με το επιστέγασμα της εξαιρετικής δουλειάς του στους μπλαουγκράνα να έρχεται την περασμένη Κυριακή όταν και οδήγησε την ομάδα του στο ιστορικό 4-0 επί της Ρεάλ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της La Liga.

Σε αυτό το ματς, ο Πέδρι ήταν για ακόμα φορά απολαυστικός κάνοντας τους φίλους της Ρεάλ να αφιερώνουν μελιστάλαχτα λόγια προς τιμή του, με τον ίδιο να έρχεται ωστόσο λίγα 24ωρα μετά το ντέρμπι να "ανάψει φωτιές" στους Μαδριλένους.

Αυτό το έκανε -άθελά του- μέσω συνέντευξής του στην Marca όπου παραδέχτηκε πως μικρός είχε δοκιμαστεί από τους Μαδριλένους αλλά απορρίφθηκε, λέγοντάς του μάλιστα πως δεν έχει τα απαιτούμενα προσόντα για εκείνο το επίπεδο.

"Πήγα στην Ρεάλ και τις πρώτες ημέρες δεν μπορούσα να κάνω προπόνηση επειδή υπήρχε χιόνι στον αγωνιστικό χώρο. Συνολικά έκανα προπονήσεις για τρεις ημέρες. Κάποια στιγμή μου είπαν ότι δεν ήμουν στο επίπεδο που έψαχναν για να είμαι εκεί και έφυγα.

Το να σε απορρίπτουν από κάπου δεν είναι ευχάριστο όμως σου δίνει κίνητρα και σε κάνει να σκέφτεσαι πως αν δεν σε θέλουν τώρα θα δουλέψεις τόσο πολύ για να έρθει κάτι άλλο στο μέλλον.

Θυμάμαι ποιος με είχε απορρίψει, αν τον δω θα του πω ότι απολαμβάνω τώρα το γεγονός πως βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα", τόνισε ο 19χρονος Ισπανός διεθνής μέσος, ο οποίος στην ερώτηση τι έκανε με τα πρώτα χρήματα που έβγαλε από το ποδόσφαιρο, είπε:

"Τα χρήματά μου είναι τα χρήματα των γονιών μου. Είμαστε οικογένεια. Το πρώτο πράγμα που είχα αγοράσει ήταν ένα Play Station 5. Τώρα θέλω να αγοράσω ένα νέο σπίτι για τους γονείς μου ή να ανακαινίσουμε αυτό που έχουμε".

Στην ίδια συνέντευξη ο Πέδρι μίλησε επίσης για:

Για το ματς με την Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία: "Ο θόρυβος που δημιουργούσαν οι οπαδοί ήταν απίστευτος, ήταν κακός για τα αυτιά μας. Το γκολ που έβαλα είναι μέχρι στιγμή το καλύτερο στην καριέρα μου".

Για τους έντονους πανηγυρισμούς μετά το 0-4: "Νομίζω πως και οι παίκτες της Ρεάλ θα γιόρταζαν αναλόγως. Όταν νικάς με 4-0 τον μεγάλο σου αντίπαλο, παίρνεις τεράστια χαρά και για αυτό πανηγυρίζεις έτσι".

Για το αγαπημένο του νούμερο: "Είναι το Νο 8, που είχε ο Ινιέστα, όμως στην εθνική Ισπανίας αυτό το νούμερο ανήκει στον Κόκε και το σέβομαι. Είχα δύο επιλογές για άλλα νούμερα και επέλεξα το Νο 10. Είναι τιμή μου να το φοράω αφού στην εθνική το έχουν φορέσει σημαντικοί παίκτες όπως ο Φάμπρεγας. Ο καλύτερος για να φοράει αυτό το νούμερο είναι ο Μέσι".

Για την ιδανική του ενδεκάδα: "Τερ Στέγκεν, Άλβες, Πικέ, Έρικ Γκαρσία, Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ροναλντίνιο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ