ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παυλίδης για Άλκμααρ: "Ο στόχος μου ήταν τα 20 γκολ, αλλά πέτυχα 25 και βγήκαμε Ευρώπη"

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Άλκμααρ στο Conference League κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ | 29 Μαΐου 2022
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Άλκμααρ στο Conference League κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ | 29 Μαΐου 2022 @2022 PETER DEJONG/AP IMAGES

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σε συνέντευξή του στο κανάλι της Άλκμααρ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο στόχος του ήταν να πετύχει 20 γκολ, ωστόσο πέτυχε 25 και η Άλκμααρ εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα χρονιά.

Ο διεθνής επιθετικός Βαγγέλης Παυλίδης, μίλησε στο επίσημο κανάλι της Άλκμααρ και έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς της AZ αλλά και του ίδιου, μαζί με τον συμπαίκτη του Ντε Βιτ.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός δήλωσε ότι ο στόχος του όταν πήρε μεταγραφή στη νέα του ομάδα ήταν να σημειώσει 20 γκολ και πέτυχε 25 σε όλες τις διοργανώσεις.

Για την προσωπική του σεζόν: "Στόχος μου ήταν να πετύχω 20 γκολ, αλλά αν πετύχεις 25 θα έχεις μια καλή σεζόν. Ήξερα από την πρώτη μέρα πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Άλκμααρ και πώς έπρεπε να βελτιώσω τον εαυτό μου εδώ.

Η διαφορά μεταξύ Άλκμααρ με τη Βίλεμ είναι μεγάλη. Νομίζω ότι αξιοποίησα στο έπακρο αυτή τη σεζόν. Τελικά ήταν μια τέλεια σεζόν με 25 γκολ και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μια υπέροχη χρονιά με την οποία είμαι χαρούμενος".

Για την πορεία της ομάδας: "Ήταν δύσκολη χρονιά για εμάς. Πολλοί παίκτες έφυγαν, κάποιοι ήρθαν. Είναι επίσης δύσκολο για μένα να βρω τη σύνδεση με την ομάδα τους πρώτους μήνες. Στην Ευρώπη μπορούσαμε να προχωρήσουμε με λίγη παραπάνω τύχη κόντρα στη Μπόντο Γκλιμτ.

Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια, αλλά δεν περάσαμε. Κάπως έτσι είναι και το ποδόσφαιρο. Μετά από αυτά τα δύο παιχνίδια, η εμπιστοσύνη στην ομάδα ήταν λίγο λιγότερη. δύσκολη φάση.

Μετά το παιχνίδι με την RKC μιλήσαμε όλοι μάζι. Δεν είναι δυνατόν ως ΑΖ να παίξει εναντίον της RKC εντός έδρας. Νομίζω ότι ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας και αυτό το ξέρουν όλοι. Μιλήσαμε για αυτό".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ