ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Παυλίδης: Εκτός για έναν μήνα, χάνει τα παιχνίδια με την Εθνική

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπόντο Γκλιμτ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2021-2022 στo "AFAS", Άλκμααρ | Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022
Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπόντο Γκλιμτ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2021-2022 στo "AFAS", Άλκμααρ | Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Βαγγέλης Παυλίδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, με τα ολλανδικά Μέσα να αναφέρουν πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα. Ο Έλληνας διεθνής θα χάσει τα παιχνίδια με την Εθνική στο Nations League.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο παιχνίδι της Άλκμααρ την Κυριακή (26/8) με την Καμπούρ, με τα νέα των εξετάσεων τα είναι άσχημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ολλανδικά μέσα, ο τραυματισμός του Έλληνα επιθετικού είναι σοβαρός και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα.

Ο 24χρονος έχει ξεκινήσει ήδη νέο κύκλο εξετάσεων που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (2/9), υπάρχουν φόβοι για μεγαλύτερη απουσία.

Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει και από τα παιχνίδια της Εθνικής στο πλαίσιο του Nations League. Υπενθυμίζεται ότι η "γαλανόλευκη" αντιμετωπίζει την Κύπρο και τη Βόρεια Ιρλανδία στις 24 και 27 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ